Zasnovan za svoj namen

Vsak milimeter vozila Transit je izdelan tako, da boste svoje delo opravljali učinkoviteje, uspešneje in z nižjimi stroški. Kombi je zmogljivejši, močnejši in vzdržljivejši kot kadarkoli prej. Njegova zunanja oblika ustvarja vpadljivo, sodobno podobo, z novim profilom pa je vozilo še bolj aerodinamično, kar dodatno zmanjša porabo goriva. Notranjost je elegantna, udobna in podobna osebnemu avtomobilu. Vendar to je Transit, zato je praktičen in izdelan, da traja. 

 • Zunanjost

  Zunanjost furgona, ki je oblikovana v skladu s Fordovim kinetičnim dizajnom, združuje slog in praktičnost. Na primer, izboljšana aerodinamičnost pomaga zagotoviti nižjo porabo, visokotehnološke luči pa boljšo vidljivost. Tudi sestavni deli so bili narejeni tako, da jih je možno preprosto popraviti in zamenjati, kar zniža stroške uporabe vozila.

   

  Sprehodite se okrog novega Transita
  Eleganten in zmogljiv
  Bolj aerodinamičen in varčnejši
  Potujte udobno in v stilu
  Vpadljiv dizajn, visokotehnološki žarometi
  Zasnovan za namen, zunaj in znotraj

   

 • Notranjost

  Narejen je, da bi bil praktičen in vzdržljiv, oblikovan tako, da bi ponujal kar se da udobno okolje: notranjost kot v osebnem avtomobilu je oblikovana ergonomično, tako da je vsak gumb in odlagalni prostor pri roki. 

   

  Razglejte se po dobro opremljeni kabini
  Udobna kabina kot v osebnem avtomobilu
  Prostorna mobilna pisarna
  Bolj sproščeni na dolgih potovanjih
  Popolnoma nastavljiv volanski obroč


 • Barve

  Vrsta sodobnih barv zunanjosti pomaga ustvariti pozitiven vtis o vašem podjetju in zagotavlja ustrezno ozadje za kakršenkoli napis, ki ga boste pozneje morda dodali.

   

   

  Mooondust Silver
  Frozen White
  Race Red
  Midnight Sky
  Lunar SkyBlazer BlueTectonic SilverStratosphere
  Deep Impact Blue
  Panther Black

Bookmark & Share