TRANSIT

Ford Transit je največji furgon v svojem razredu. S široko izbiro medosnih razdalj, slogov kabin, višin strehe, motorjev in še več zagotavlja obsežen nabor možnosti, s katerimi lahko vozilo oblikujete po svojih željah. Na kratko povejte, s čim se ukvarjate, navedite svoje zahteve in našli boste vozilo Transit, ki je posebno prilagojeno vašim potrebam.

Dolg seznam vrhunskih tehnologij vključuje SYNC s sistemom za pomoč v sili, prilagodljivi tempomat in samodejno zmanjševanje hitrosti pri vožnji v ovinkih. Vse to, da bo vaše življenje lažje. Ker mnogi od teh sistemov delujejo samodejno, se lahko vi osredotočite na pomembnejše stvari.

Druge tehnologije, kot je pametno regenerativno polnjenje, močnim novim motorjem vozil Transit pomagajo prihraniti še več goriva.

Kako velik tovorni prostor potrebujete? Transit se ponaša z velikim tovornim prostorom do 15,1 m3 in prilagodljivostjo, ki vam omogoča shranjevanje predmetov, dolgih tudi do 4,2 m (z nameščeno standardno pregrado). Vozilo ima tudi ploščo polpriklopnika, ki zdrži do 3,5 tone.

Ne glede na to, kaj prevažate, bodo izredno močne ključavnice in dodelani alarmi varovali vaš tovor in vaše vozilo.

Transit je na voljo v več različicah in sicer Kombi, Kombi Furgon, Furgon, Minibus, Šasija s kabino ter Šasija z dvojno kabino.

Bookmark & Share