Vozna izkušnja

fordFord SYNC omogoča predvajanje glasbe in telefoniranje s preprostimi glasovnimi ukazi*. S funkcijo SYNC Applink* lahko z glasovnimi ukazi celo upravljate aplikacije* na pametnem telefonu. Obenem je Fordova funkcija za klic v sili* zasnovana tako, da potnikom pomaga poklicati reševalno službo in telefonistu reševalne službe v lokalnem jeziku posreduje podatke o lokaciji vozila. (za doplačilo)


Novi, udobnejši sedeži

Voznikov sedež in volanski obroč sta v celoti prilagodljiva, tako da boste zlahka našli svoj idealni vozni položaj. Vgrajeno je tudi naslonjalo za roke, medtem ko so nastavljiva ledvena opora in ogrevani sprednji sedeži na voljo izbirno. Sedeži na eni strani zagotavljajo standarde trpežnosti, ki veljajo za komercialna vozila, po drugi strani pa se njihovo udobje lahko kosa z udobjem osebnega avtomobila.

Vse kar potrebujete za lažje delo na poti

Kabina je izdelana z namenom, da vam pomaga pri vašem delovnem življenju. Če na primer izberete dvodelni sovoznikov sedež, je srednji sedež serije Trend opremljen z zložljivo mizo, ki je dovolj velika za prenosni računalnik ali podložno mapo. Vozilo ima tudi skrito odlagalno območje pod dvojnim sprednjim sedežem, ki nudi 93 litrov prostora; prikrit predelek v armaturni plošči za vaš mobilni telefon ali MP3/iPod (vključno z 12-voltno vtičnico); predalček armature, v katerega lahko obesite mape A4, in številna držala za steklenice in kozarce.

Zunanja ogledala, ki se sama varujejo pred poškodbami

Zunanja ogledala se zlahka poškodujejo, ko vozite skozi tesna mesta ali parkirate v ozki ulici. Izbirna električno zložljiva ogledala vam pomagajo, da se temu izognete, saj se ob pritisku na gumb poklopijo navznoter. Ker so ogrevana, lahko v mrzlih jutrih krenete na pot hitreje in varneje.

Brisalci, ki se samodejno prilagajajo dežju

Brisalci s tipali za dež se vključijo v trenutku, ko na vetrobranskem steklu zaznajo vlago, nato pa prilagajajo svojo hitrost, da uspejo obrisati vse, kar prinese trenutno vreme. Izbirate lahko med šestimi različnimi stopnjami občutljivosti, s katerimi določite, koliko vlage se mora nabrati, preden se brisalci sprožijo. Brisalci s tipali za dež so na voljo kot dodatna oprema v kompletu s samodejnimi žarometi

Žarometi, ki se vključijo samodejno, ko je to potrebno

Transit ima tipala, ki zaznajo zmanjšanje jakosti svetlobe ali nenadno spremembo svetlobnih pogojev. Na primer, če zapeljete v predor. Žarometi se posledično samodejno vklopijo, tako da je vožnja tako preprostejša kot varnejša. Samodejni žarometi so na voljo kot dodatna oprema v kompletu z brisalci s tipali za dež.

Fordov sistem Easy-Fuel za preprečevanje dolivanja napačnega goriva

Zahvaljujoč temu sistemu, je v vaš kombi praktično nemogoče doliti napačno gorivo, saj se napačna polnilna pištola preprosto ne bo prilegala. In ker je sistem Easy-Fuel brez čepa, ste z umazanimi čepi posode za gorivo opravili za vedno.

Volanski drog, ki se prilagaja vašim potrebam

Volanski drog je možno zlahka prilagoditi po višini in globini, tako da boste lažje našli svoj idealni, najudobnejši vozni položaj.

Hitro očistite svoje vetrobransko steklo s funkcijo Quickclear

Ta pametna funkcija je zasnovana, da vas v ledenih jutrih spravi hitreje na pot. Preprosto pritisnite gumb in sistem bo odmrznil ali odrosil steklo v nekaj sekundah, celo pri temperaturah pod ničlo.

Bookmark & Share