TRANSIT CONNECT

Vsak Transit je izdelan za določen namen in glede tega niti Transit Connect ni izjema.

Kompakten, praktičen in zanesljiv kombi ponuja obilo tovornega prostora: 3,0 m3 v L1 (različica s kratko medosno razdaljo) in 3,7 m3 v L2 (različica z dolgo medosno razdaljo), pri čemer zmore do približno 1.000 kg tovora.

Domiselna pregrada z odprtino za tovor vam omogoča, da v svojem kombiju s kratko medosno razdaljo (L1) varno prevažate cevi, lestve in drug tovor z dolžino do 3 m, v modelu z dolgo medosno razdaljo (L2) pa do 3,4 m.

Izbor naprednih bencinskih in dizelskih motorjev skupaj s pet- ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom ali šeststopenjskim samodejnim menjalnikom zagotavlja visoke ravni moči in navora kot tudi izjemno porabo: že od 4,0 l/100 km z izpusti CO2 že od 105 g/km.

Napredne tehnologije bodo poskrbele za vašo povezavo, razvedrilo, varnost in zaščito. Te vključujejo: SYNC z glasovnim upravljanjem, ki za vas opravlja in sprejema klice ter vam celo prebere vaša besedilna sporočila, ko mu to naročite. Active City Stop, ki zazna, če grozi trčenje pri majhni hitrosti, in samodejno zavre.

Prilagodljiva dvodelna sprednja klop lahko sprejme do tri ljudi v različici Furgon, različici Kombi Furgon in Kombi pa omogočata prevoz do sedem ljudi, tako da lahko na vsako delo peljete skupino svojih sodelavcev, pa tudi materiale in opremo, ki jih potrebujete.

Bookmark & Share