Vozilo, s katerim se boste lahko ponašali

Gospodarsko vozilo mora biti praktično in funkcionalno. Toda ni treba, da je videti kot 'škatla na kolesih'. Zato je Transit Connect oblikovan tako, da prinaša prijeten videz in prijetno počutje, naj ste v kabini ali pa stojite ob vozilu. Ta furgon z drznim sodobnim dizajnom, ki daje osupljiv in profesionalen videz, boste lahko ponosno parkirali pred svojim domom ob koncu vsakega delovnega dne.


 • Zunanjost

  Zunanjost vozila, ki je oblikovana v skladu s Fordovim kinetičnim dizajnom, ima tako namen kot slog. Na primer, vozilo ima izboljšano aerodinamičnost za boljšo porabo in visokotehnološke luči za boljšo vidljivost. Tudi sestavni deli so bili narejeni tako, da jih je možno preprosto popraviti in zamenjati, kar zniža stroške uporabe vozila.
  Transit Connect

  Praktičen in
  funkcionalen  Drzna in sodobna
  oblika

  Fordov kinetični
  dizajn
 • Notranjost
  Narejen je, da bi bil praktičen in vzdržljiv, oblikovan tako, da bi ponujal kar se da udobno in sproščeno okolje: elegantna notranjost kot v osebnem avtomobilu je oblikovana ergonomično, tako da je vsak gumb in odlagalni prostor pri roki.

  Praktičen in
  vzdržljiv
  Notranjost kot v
  osebnem avtomobilu
 • Barve

  Izbrana je bila vrsta sodobnih barv zunanjosti, ki pomaga ustvariti pozitiven vtis o vašem podjetju in zagotavlja ustrezno ozadje za kakršenkoli napis, ki ga boste pozneje dodali.


  Blazer Blue


  Panther Black

  Midnight Sky

  Race Red

  Magnetic

  Frozen White

  Moondust Silver

  Deep Impact Blue

  Tectonic Silver
Bookmark & Share