TRANSIT COURIER

Zmogljiv, zanesljiv in izjemno varčen – kot vsak kombi Transit. Je udoben, odličen za vožnjo in poln pametne tehnologije kot Fordovi avtomobili. To je Transit Courier.

Kombi je zaradi svoje kompaktne velikosti izredno okreten in z enim najboljših obračalnih krogov v svojem razredu se zlahka spopadete s polnimi, ozkimi ulicami in tesnimi parkirnimi prostori.

Naj vas ne zavede videz majhnosti Transita Courier: tovorni prostor z 2,3 m3 vam nudi 10 % več tovorne prostornine, kot druga vozila istega razreda. Če izberete možnost z zložljivo pregrado in zložljivim sovoznikovim sedežem, boste imeli tudi najboljši tovorni prostor v razredu – z dolžino 2,59 m.

In ne glede na to, koliko postankov boste imeli, se boste zaradi goriva ustavljali le redko. Zasluga za to gre trikrat nagrajenemu 1,0-litrskemu bencinskemu motorju EcoBoost ter naprednima dizelskima motorjema, 1,5-litrskemu in 1,6-litrskemu, ki sta zasnovana, da zagotavljata izjemno varčno porabo goriva in nizke izpuste: do 3,7 l/100 km in le 97 g/km s sistemom Auto-Stop-Start in sistemom za omejitev hitrosti na 100 km/h.

Napredne tehnologije, vključno s kamero za vzvratno vožnjo, tipali za zaznavanje razdalje pri parkiranju in sistemom za pomoč pri speljevanju na klancu (ter številnimi drugimi), so zasnovane za kar najbolj varno, preprosto in sproščeno vožnjo. Vrhunski sistem Ford SYNC z glasovnim upravljanjem vam omogoča prostoročno telefoniranje. Sistem vam bo lahko celo prebral prejeta besedilna sporočila.*

Izvedite več o Transitu Courier in odkrijte njegov dizajn, vozno izkušnjo, uporabnost in stroške, zmogljivost in varčnost, varnost in zaščito, vrste karoserije in prostornost ter izvedenke.

* Odvisno od združljivosti telefona.

Bookmark & Share