Najboljši tovorni prostor v razredu

Ford Transit ima težko prislužen sloves zmogljivosti in praktičnosti. Transit Custom gradi na tem z mnogimi iznajdljivimi in praktičnimi lastnostmi dizajna za lažje in učinkovitejše delo – od neprekosljivega tovornega prostora (in z dostopom do njega, ki je najboljši v razredu) do edinstvenega vgrajenega strešnega nosilca. Enako pomembno je, da je vozilo zasnovano za nizke stroške lastništva, z najboljšimi intervali servisiranja v razredu, to je na 50.000 km ali na dve leti. Transit Custom vam ne bo prihranil le težav med delovnim dnem, ampak vam bo dolgoročno prihranil tudi znatne količine denarja.

 • Uporabnost

  Edinstven tovorni prostor z odprtino v pregradni steni

  Transit Custom ponuja razširitev tovornega prostora. Pregrada Transita ločuje tovorno območje od potniške kabine, pri tleh pa ima dvižno ploščo. To pomeni, da lahko skozi zadnja vrata in v podaljšano tovorno območje pod dvodelnim sopotniškim sedežem naložite predmete dolžine do 3 m, kar velja tudi za različico s kratko medosno razdaljo. Ta pametna funkcija vam omogoča, da boste imeli svoj dragoceni material namesto na strehi vedno varno spravljen v notranjosti vozila.

  Zložljiv strešni prtljažnik

  Edinstven in inovativen strešni prtljažnik lahko preprosto zložite, ko ga ne uporabljate. Prtljažnika vam ne bo treba vsakič znova privijati in snemati. Ko ga ne uporabljate, ga enostavno zložite v streho in zmanjšate zračni upor ter prihranite gorivo, vožnja pa bo tišja in z manj hrupa zaradi vetra.

  Neprekosljiv tovorni prostor in dostop

  Tovorni prostor Transita Custom je neprekosljiv v dolžini širini in uporabni višini notranjosti. Posledično lahko preprosto prenaša pokončno ali ležeče postavljene plošče s standardnimi dimenzijami 2,44 m x 1,22 m, tri evropalete in zaradi edinstvenega prostora za shranjevanje skozi pregrado tudi predmete, dolge do 3 metre. Transit zagotavlja tovorni prostor prostornine šest kubičnih metrov z nameščeno pregrado (različica s kratko medosno razdaljo L1). Dolga medosna razdalja (L2) pa ponuja kar 6,8 kubičnih metrov prostornine. Transit Custom ima tudi najširšo odprtino tovornih vrat, najvišjo višino odprtine in najnižjo zadnjo stopničko za dostop v svojem razredu. Tudi drsna vrata imajo nov mehanizem, ki jih drži varno odprta za natovarjanje.

  Zatesnjena talna obloga tovornega prostora

  Trpežna talna obloga, je ob straneh dvignjena za 100 mm in tako nudi odlično zaščito ter zagotavlja preprosto pranje in čiščenje.

  Boljša osvetlitev za lažje in varnejše nalaganje

  Izjemno svetle in energijsko varčne LED luči v tovornem območju, ki so na voljo kot oprema za doplačilo, so neprecenljive, ko delo opravljate v temačnih pogojih. So še ena preprosta, a zelo praktična novost.

  Bolj praktični, varnejši tovorni privezi

  Mesta za privezovanje so po navadi vgrajena v tla. A ko skušate zavarovati svoj tovor, je dostop do njih včasih težak. Zato se mesta za privezovanje v Transitu nahajajo tik nad tlemi na stranski steni tovornega prostora. Tako na tleh ni nobenih ovir, zaradi česar je dostop lažji, ne nabira se umazanija, na tla pa lahko položite novo podlogo za tovorna tla, ki jo lahko brez težav očistite. Na višini pasu in ramen so na voljo še dodatna pritrdišča, ki so vgrajena v strukturo vozila, nosilnost vsakega med njimi pa je osupljivih 30 kg.

 • Stroški lastništva

  Neprekosljivi servisni intervali

  Napredni dizelski motor EcoBlue, je izjemno ekonomičen, vzdržljiv in zanesljiv. Sestavni deli motorja so bili zasnovani tako, da vzdržijo dlje brez vzdrževanja. To pomeni, da so servisni intervali postavljeni na vsakih 60.000 km oz. na vsaki dve leti.

  Brez skrbi z garancijo proti rjavenju

  Transit Custom ima pomirjujoče dolgo 12 letno garancijo proti rjavenju.

Bookmark & Share