Uporabnost in stroški

Kakovost in trpežnost sta na vsakem koraku vgrajeni v vas Transit Minibus. Po več letih uporabe bo navduševal s prav tako dobrim občutkom in izjemno vožnjo kot na dan, ko ste ga prevzeli.

 • Uporabnost

  fordPrijeten prostor

  Pri prevozu športne ekipe na tekmo ali skupine prijateljev na letališče bo Transit Minibus zagotovo navdušil vse potnike. Udobno oblazinjeni sedeži nudijo odlično oporo, vgrajeni tritočkovni varnostni pasovi in vzglavniki pa zagotavljajo varnost in zaščito. Nastavljanje naklona naslonjal in nasloni za roke so del serijske opreme Trend. Možno je tudi odstraniti izbrane sedeže v zadnji vrsti ter tako zagotoviti dodaten prostor za prtljago ali nameščanje invalidskega vozička.


  Razkošje prostora in udobja

  Transit Minibus postavlja nova merila za vozila v svojem razredu, saj je lahek, živahen ter stabilen in vodljiv. Z izjemno končno izdelavo in prefnjenostjo, na voznika osredotočenimi tehnologijami ter vrsto praktičnih in domišljenih funkcij - na primer preklopno mizico, ki je vgrajena v dvojni sovoznikov sedež in dovolj velika za prenosni racunalnik - je to najudobnejši in najbolj profesionalno opremljen minibus na cesti.

  • Sistem start/stop samodejno izklopi motor, ko vozilo miruje in ste prestavili v nevtralni položaj. Ko želite speljati, se motor v hipu zažene, v mirovanju pa ste prihranili gorivo in zmanjšali izpuste. (serijska oprema)
  • Nadzor motornega olja vas s prizgano lučko opozori, če se kakovost olja med servisnimi intervali poslabša. (serijska oprema)
  • Visoko nameščene luči so vgrajene nad odbijačem, zato so zavarovane pred poškodbami pri nezgodah z manjšo hitrostjo. (serijska oprema)
  • Tipala obrabljenosti zavornih oblog opozorijo, kdaj je potrebna zamenjava zavornih oblog. (serijska oprema)
  • Tipalo filtra za gorivo opozarja na vdor vode ali oviran pretok v sistemu za gorivo. (serijska oprema)
  • Sistem za preprečevanje dolivanja napačnega goriva Ford Easy Fuel je edinstveno varovalo, ki zagotavlja, da ne more nihče doliti napačnega goriva. Obenem se izognete stiku z umazanim pokrovčkom posode za gorivo. (serijska oprema)
  • Večdelna zasnova zadnjega odbijača pomaga znižati stroške v primeru popravila. (serijska oprema)
 • Stroški lastništva

  Dolgi intervali med servisi za manj odsotnosti s ceste

  Vsak del in komponenta Transita je izdelana, da poveča trpežnost in vzdrži dlje brez vzdrževanja. Zato so servisni intervali postavljeni na vsakih 60.000 km oz. na vsaki dve leti. Nudimo vam 4 letno jamstvo brez omejitve kilometrov.

  fordDolga garancija proti rjavenju za dodatno zagotovilo

  Kot merilo kakovosti izdelave vozila ima Transit serijsko 12-letno garancijo proti prerjavenju.

Bookmark & Share