Predstavljamo vam FORD B-MAX

Ford B-MAX je bil razvit posebej za mestnega voznika. Čeprav je kompakten, njegov inovativni sistem vrat za enostaven dostop omogoča 1,5 m širok vhod v prostorno in dodelano notranjost, ki je vodilna v tem razredu.


Ob edinstvenem dizajnu je B-MAX opremljen z vrsto tehnologij, s katerimi je vožnja lažja, prijetnejša in varčnejša. Na primer, sistem za zaviranje v sili pomaga preprečevati trke v počasnem prometu, saj po potrebi samodejno zavira namesto vas. Ford SYNC vam omogoča, da s preprostimi glasovnimi ukazi nadzirate glasbo in mobilni telefon – sistem vam lahko celo prebere vaša besedilna sporočila. Revolucionaren 1,0-litrski bencinski motor EcoBoost zagotavlja moč 1,6-litrskega, njegova poraba goriva pa je najučinkovitejša v razredu.

Ford B-MAX se lahko pohvali tudi z mednarodno nagrado “AUTOBEST 2013". Njegov 1.0 EcoBoost motor pa je prejel tudi nagrade Mednarodni motor leta 2012, Mednarodni motor leta 2013, Mednarodni motor leta 2014, Mednarodni motor leta 2015, Mednarodni motor leta 2016 ter tudi Mednarodni motor leta 2017


Izvedite več o inovativnem Ford B-MAXu: njegovem dizajnu, vozni izkušnji, zmogljivosti in varčnosti ter varnosti.

Bookmark & Share