SAMOZAVESTEN. DOPADLJIV. DINAMIČEN.

Ford Edge, ki ga je težko prezreti, izžareva vsebino in stil. To je vizionarsko vozilo, v več pogledih. Vsak vidik vozila Edge izraža jasen občutek sodobnosti in brezkompromisno kakovost.

 • Zunanjost
  ford ford ford
  ford ford ford
  ford ford ford
 • Notranjost

  Čudovito izdelani detajli v notranjosti so na voljo v vrsti ujemajočih se barv. Tako lahko s sopotniki potujete v kabini, ki je zasnovana tako, da je tako udobna kot sodobna.

  fordDovolj prostora, da se iztegnete

  S petimi sedeži velikih dimenzij v dveh vrstah in možnostjo delitve zadnjih sedež v razmerju 60/40 je v kabini obilo prostora za vsakega potnika.

  Ob številnih odlagalnih prostorih in prostornem prtljažniku je zadosti prostora za potnike, prtljago, nakupe, ljubljenčke, prostočasno opremo – ali katerokoli kombinacijo teh in še več.


  fordNotranja osvetlitev, ki se prilega vašemu slogu, okusu in počutju

  S funkcijo MyColour imate celo možnost barve mešati, da ustvarite in shranite pet lastnih kombinacij.Sodobna ledeno modra notranja osvetlitev osvetli vse notranje kontrolne gumbe. Z ambientalno osvetlitvijo lahko osvetlite različne dele avtomobila, kot so prostori za noge in držala za kozarce, in sicer s sedmimi različnimi barvami.  fordVeliko panoramsko strešno okno za večji občutek sproščenosti in prostornosti

  Edge je na voljo z možnostjo razkošnega dvodelnega panoramskega strešnega okna, ki se odpre z nagibom ali pa zdrsne pod zadnji del strehe, s čimer ustvari občutek sproščenosti in prostornosti.

  Streha omogoča vstop naravni svetlobi, hkrati pa sončno odbojno steklo ohranja svežino in vas ščiti pred UV-žarki. Elektronsko krmiljen strešni zastor zakrije ali razkrije strešno okno s pritiskom na gumb.

  fordSkrbi, da vas ne zebe in vam ni vroče

  Izberite usnjene sedeže (serijsko v modelih Sport in Titanium), pa bosta voznikov in sovoznikov sedež ponujala ogrevanje ali hlajenje, da vam zagotovita kar največje udobje.

  Podobno lahko v ogrevanih sedežih uživajo tudi potniki na zadnjih sedežih. In če ste voznik, bodo ledeni dnevi veliko bolj znosni z ogrevanim volanom.


  fordZvok hi-fi

  Zvočni sistem z devetimi zvočniki je del standardne opreme za Ford SYNC 2 in bo v celotnem avtomobilu poskrbel za izjemno jasen zvok.

  Odločite se lahko tudi za sistem Premium Sony z digitalnim radijskim sprejemnikom (DAB) in 12 zvočniki, ki vam bo pričaral odlično 390-vatno vzdušje poslušanja.

 • Barve

  Značilne in ultrasodobne barve, ki kažejo vašo individualnost in odražajo vaš okus.

  Oxford

  White

  ford

  Shadow

  Black

  ford

  Ingot
  Silver
  ford
  Magnetic
  Grey
  ford
  Ruby
  Red
  ford
  Nautilus
  Blue
  ford
  Kona
  Blue
  ford
  White
  Platinum
  ford

  Bronze
  Fire

  ford


 • Platišča

  Izbirate lahko med vrsto mogočnih platišč, vključno z 20-palčnimi platišči iz lahke litine v barvi Dark Tarnish, ki je edinstvena za Ford Edge Sport.

  • 19x8.0" 5x2-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/55 (Serijska oprema v izvedbi Titanium)

  ford

  • 19x8.0" 5-kraka platišča iz zlitine s pnevmatikami 235/55 (Dodatna oprema brez doplačila v izvedbi Titanium)

  ford

  • 20x8.5" 5x2-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 255/45


  ford


  • 20x8,5" 5x2-kraka platišča iz lahke zlitine v barvi 'Anthrazite' s pnevmatikami 255/45 (Serijska oprema v izvedbi Sport)

  ford

Bookmark & Share