Predstavljamo Ford Fiesto ST

Drznejši slog, športno vzmetenje in njena značka: popolnoma jasno je, da imamo pred seboj zares posebno vozilo. To je Fiesta ST.

S 182 KM, pospeševanjem od 0 do 100 km/h v 6,9 sekunde, z navorom 240 Nm za doseganje razpona od 1600 do 5000 vrtljajev na minuto in največjo hitrostjo 220 km/h (omejitev) izredna zmogljivost tega avtomobila ni vprašljiva.

Dodajte še osupljive tehnologije ter visoko raven udobja in razpoložljivega prostora in dobili boste avtomobil, ki je testiran na dirkališču in je pripravljen na cestno vožnjo.

Visoka zmogljivost: natančna vodljivost

Moč, tako pravijo, ne pomeni nič brez nadzora. Vsak delček Fieste ST je zasnovan in razvit tako, da vam zagotovi nadzor. Športno vzmetenje v dirkaškem slogu zagotavlja tako dinamično kot udobno vožnjo. S takšno namestitvijo se zniža šasija, s čimer se težišče pomakne bližje cesti, kar zagotavlja natančnejšo vožnjo skozi ovinke.

Vse skupaj izboljšujejo še prefinjeni sistemi, vključno z izboljšanim sistemom za nadzor vektorskega navora. Za obračanje in potovanje brez napora pa je avtomobil opremljen še z električnim servoojačevalnikom krmiljenja (EPAS).

Kompakten, okreten in živahen V polnosti uživajte v vozni izkušnji s Fiesto ST: za volanom.

Brezkompromisna zmogljivost in varčnost

1,6-litrski 4-valjni bencinski motor EcoBoost v sebi združuje turbopolnjenje, dvojno neodvisno prilagodljivo časovno usklajevanje odmične gredi in visokotlačni neposredni vbrizg goriva.

Rezultat: 182 KM, pospešek od 0 do 100 km/h v samo 6,9 sekunde in največja hitrost 220 km/h.

Revolucionarna tehnologija EcoBoost se nahaja v kompaktnem in lahkem okrovu, njeni aluminijasti sestavni deli pa prispevajo k zmanjševanju teže. To pa prispeva k presunljivi varčni porabi goriva, ki omogoča do 20 km/l (mešana vožnja) * in izpuste CO2 že od 138 g/km.

Bookmark & Share