Napreden dizajn: zunaj in znotraj

Od športnega in agresivnega sloga do inteligentno oblikovane notranjosti: vsak posamezen element Focusa ST poudarja osupljivo podobo vozila in zagotavlja, da je njegova izjemna zmogljivost pod vašim nadzorom.

 • Zunanjost

  Široka drža Focusa ST, ki se prilega cestni površini, in njegov drzen slog odražata jasno izjavo o nameri. Lastnosti, kot so dinamično izklesan pokrov motorja, ozki žarometi in sredinsko nameščena dvojna šesterokotna izpušna cev, ustvarjajo razpoznavni videz vozila. Pameten dizajn po vzoru dirkalnih vozil prav tako poudari zmogljivost, aerodinamičnost, podtlak in oprijem vozila.

  Deep Impact Blue
  ford
  Frozen White
  ford
  Moondust Silver
  ford
  Shadow Black
  ford
  Race Red
  ford
  Stealth
  ford
  Tangerine Scream
  ford
 • Notranjost

  Vstopite v kabino in sedite na ergonomsko oblikovane športne sedeže Recaro (z izbirnim stranskim oblazinjenjem) ter poprimite za ploščat volanski obroč − takoj boste začutili povezavo. Zaradi pametne razporeditve so ključne funkcije in lastnostni na dosegu rok, posebej oblikovane stopalke pa bodo poskrbele, da boste imeli izredno moč vozila ST na dosegu nog. Na vrhu armaturne plošče so trije dodatni merilniki (značilnost vozila ST), ki prikazujejo nadtlak zraka v turbopuhalu ter temperaturo in tlak olja v motorju.

  ford ford ford ford
  ford
  ford ford ford
Bookmark & Share