Drzno brezkompromisno oblikovanje z izjemno eleganco

Eleganten aerodinamičen profil Mondea povzema njegovo učinkovito moč in nadvse sodoben videz, brezhibna notranjost pa v hipu navduši z odlično izdelavo in prefinjenostjo.

Sedite za volan in v hipu vas bo prevzel občutek, da imate vse pod nadzorom, saj so – tako kot v kabini dirkalnika – vsa stikala intuitivno na dosegu.

 • Zunanjost

  Oblikovanje tega avtomobila ni le stvar čiste estetike, ima tudi svoj namen. Oblika zunanjih površin omogoča, da vozilo drsi skozi zrak z minimalnim uporom, to pa zagotavlja varčnejšo porabo goriva.

  Več značilnosti oblikovanja zunanjosti si lahko ogledate spodaj

 • Notranjost

  Uživajte v tihem, prefinjenem okolju Mondeove notranjosti. Vrhunski materiali in bogata paleta možnosti vam omogočajo, da si zagotovite osebno izkušnjo. Potniki na zadnjih sedežih bodo zagotovo uživali v obilici prostora za noge, glavo in komolce.

  Več značilnosti oblikovanja notranjosti si lahko ogledate spodaj
 • Udobje

  Voznik in sopotniki bodo enako uživali v izjemno udobnem potovanju, ne glede na to, ali jih bodo proti cilju vodile avtoceste, vrvež mestnih ulic ali ovinkaste podeželske ceste.

  Sedeži z dodatno oporo ... in celo masažo

  Za voznika in sovoznika sta na voljo nova sedeža z vsestransko oporo, ki sta tudi povsem nastavljiva. Opora je na voljo prav tam, kjer jo potrebujete, za osvežitev na dolgih potovanjih pa lahko navdušita celo z masažo. Za še prijetnejšo izkušnjo poskrbi klimatska naprava, ki vam omogoča, da nastavite želeno temperaturo.  Panoramsko strešno okno za svetlobo in občutek zračnosti

  Ob pritisku na stikalo se stropni senčnik s pomočjo elektronike pomakne vstran in omogoči naravni svetlobi, da vas poboža skozi panoramsko strešno okno. Obenem vas atermično steklo ščiti pred vročino in škodljivimi ultravijoličnimi žarki. Različice so odvisne od karoserijske izvedbe: petvratna izvedba je na voljo z velikim fiksnim panoramskim strešnim oknom, karavan z dvodelnim panoramskim strešnim oknom, štirivratna izvedba pa z običajnim strešnim oknom.

  Ambientna osvetlitev v skladu z vašim razpoloženjem

  Ponoči prijetno nežna ambientna osvetlitev oblije notranjost z mehko svetlobo v enem od osmih izbranih barvnih odtenkov. (Serijsko pri opremi Titanium, za doplačilo pri opremi Trend.)

 • Platišča

  Mondeo je na voljo s široko paleto izjemnih platišč


  6.5Jx16" 10-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 215/60 R16

  7.5Jx17" 5-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/50 R17


  7.5Jx17" 5x2-krakaplatišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/50 R17

  7.5Jx17" 15-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/50 R17

  8.0Jx18" 5-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/45 R18

  8.0Jx18" 20-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/45 R18

  8.0Jx19" 5x2-kraka platišča iz lahke zlitine s pnevmatikami 235/40 R19


 • Barve

  Na voljo je pestra paleta zunanjih barv, ki odražajo samosvoj slog


  Frozen White

  Blazer Blue

  Panter Black

  Magnetic

  Deep Impact Blue

  Moondust Silver

  Tectonic Silver

  White Platinum

  Lunar Sky

  Ruby Red
Bookmark & Share