Predstavljamo vam Ford Vignale – premium vozila in storitve po najvišjem standardu’

Mojstrsko oblikovana izkušnja lastništva, prikrojena posebej za vas. Pričakuje vas komplet storitev. Dovolite nam, da vam jih predstavimo.

Lahko imamo najprestižnejše stvari na svetu.

Najbolj luksuzen avtomobil, izdelan iz vrhunskih prefinjenih materialov. A če nimamo dovolj časa, da bi v tem uživali, da bi počeli, kar si želimo, potem smo revni. To je tudi razlog, da nismo izdelali le vozila, temveč smo oblikovali osebno doživetje, ki vam vrača vaš čas.

Vsepovsod brez vsakršnega napora.

Najbrž ne boste niti opazili podrobnosti, s katero smo dodelali posamezen šiv, vzorec usnja, vsako skrbno oblikovano krmilno enoto - in veseli bomo, če bo tako. Vozna izkušnja mora potekati gladko in biti zanimiva, ne pa prezahtevna in zapletena.

Podrobnosti, podrobnosti.

Naši inženirji in mojstri so pomislili na vse. Vsak centimeter stilsko oblikovane maske in vsak barvni pigment igra ključno vlogo pri oblikovanju izkušnje Ford Vignale. Upamo, da boste uživali v vsaki podrobnosti.

POSEBNE STORITVE VIGNALE: v prvih petih letih lastništva vam pripada brezplačno zunanje in notranje čiščenje vozila v prodajno servisnem centru Ford kjerkoli v Sloveniji do trikrat (3) na leto. Vaše vozilo lahko na vašo željo prevzamemo in pripeljemo na redni servis in nazaj, če ste se odločili za paket Premium prevzem na servis Vignale. Za več podrobnosti se obrnite na vam najbližjega trgovca z vozili Ford.

BREZPLAČNI SERVIS: ob nakupu novega vozila pri trgovcu z vozili Ford v Sloveniji ste upravičeni do treh (3) brezplačnih rednih servisov, ki vključujejo redno servisno vzdrževanje v skladu z navodili proizvajalca. Obrabni deli (brisalci, zavorne ploščice, sklopka, ipd...) niso vključeni. Za več podrobnosti se obrnite na vam najbljižjega trgovca z vozili Ford.

PREMIUM PREVZEM NA SERVIS VIGNALE: enkraten prevoz vozila na servis ter dostavo iz servisa na kraj prevzema na ozemlju Republike Sloveniji. Ne vključuje stroškov servisa in nadomestnega vozila. Storitev je za nakup na voljo tako ob naročilu novega vozila kakor tudi kasneje.

Opomba: Posameznih postavk Paketov opreme ni možno spreminjati. Paketi opreme za doplačilo so sestavljeni iz posameznih postavk opreme za doplačilo zatorej za posamezne pakete opreme veljajo enake omejitve, kakor pri naročanju posamezne postavke opreme za doplačilo.

5-letno jamstvo: vsa vozila imajo 5-letno jamstvo brez omejitve prevoženih kilometrov. Pogoje in kaj vse zajema 5-letno jamstvo, najdete v ločeni brošuri. Za več podrobnosti se obrnite na vam najbližjega trgovca z vozili Ford

 • Mondeo Vignale

  ford

  Aerodinamične poteze Mondea so pridobile na brezčasni eleganci. Mondeo Vignale je naša najelegantnejša in najsodobnejša limuzina. Ročna dodelava, kontrola kakovosti ter vrhunski materiali vas bodo razvajali na najvišjem nivoju.

  Tehnologije in vozna dinamika, pa bodo poskrbeli za popolno vozno izkušnjo. Avtomobil s podpisom Ford Mondeo Vignale poleg ekskluzivnih storitev Ford Vignale za vsakega lastnika postavlja tudi nove dizajnerske standarde in zmogljivosti.

 • S-MAX Vignale

  fordUpoštevali smo vsak element in podrobnost, da bi vam lahko ponudili našo doslej najbolj izpopolnjeno športno limuzino: Ford S-MAX Vignale. S kombinacijo vrhunskega dizajna ročne izdelave Ford Vignale in prostornih ter vsestranskih sedežev je Ford S-MAX Vignale primerno vozilo za vsak namen.

  S celovitim naborom storitev Ford Vignale, ki vam prihranijo čas, in z osebnim svetovalcem za storitve Vignale je to vozilo kot nalašč primerno za osebe z aktivnim življenjskim slogom.

 • Edge Vignale

  fordFord Edge Vignale je naš najsodobnejši in najelegantnejši športni terenec. Edinstvene ročne dodelave, vrhunski materiali in osupljive tehnologije zagotavljajo izjemno vozno izkušnjo.

  Ford Edge Vignale poleg ekskluzivnih storitev Ford Vignale za vsakega lastnika postavlja tudi nove dizajnerske standarde in zmogljivosti.

 • Kuga Vignale

  fordDinamični SUV s prestižnimi vrhunskimi potezami

  Ford Kuga Vignale je popoln izraz sloga in prefinjenosti. Dinamične linije dopolnjujejo dizajnerski poudarki, ročna izdelava in vrhunski materiali. Celotni izkušnji zagotovijo poseben pečat še storitve, ki omogočajo prihranek časa, in osebni skrbnik za stranke Vignale.


Bookmark & Share