Varstvo podatkov


Varstvo osebnih podatkov

Ford Motor Company Ltd. in Summit motors Ljubljana spoštujeta zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno zato, da ustrežemo vašim željam in izboljšamo naše storitve, kar lahko dosežemo s pravilno uporabo posredovanih podatkov.


Vaše podatke lahko obdeluje in uporablja Ford Motor Company Group in Summit motors Ljubljana ter z njima povezana podjetja, agencije, pooblaščeni Fordovi trgovci in serviserji ali druga podjetja s katerimi sodelujeta pri ponudbi storitev za svoje kupce. Informacije bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1). Vaši podatki se lahko posredujejo tudi v države izven Evropske unije, v kolikor ima država v katero se posredujejo podobne standarde glede zaščite podatkov kot Evropska unija in v kolikor to ne bi bilo v nasprotju z ZVOP-1.


Pravico imate vedeti, kakšne podatke imamo o vas. Na vašo željo lahko vnesemo potrebne popravke; imate tudi pravico zahtevati, da podatkov o vas ne uporabimo. Potrudili se bomo, da bomo vaše želje spoštovali.


Če imate kakršnakoli vprašanja, ki jih to poglavje ne obravnava, jih pošljite na naslov Summit motors Ljubljana, Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana ali info@summitmotors.si.

Bookmark & Share