AKCIJE

Prva izbira :: izjemne cene vozil iz zaloge

Na spletnem mestu Prva izbira lahko najdete svojega novega Forda po še dostopnejših cenah. Takoj dobavljivim vozilom smo dodali še dodatne prihranke. Izkoristite priložnost!

V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli je Ford nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni tehnološki dosežki niso nikoli sami sebi namen. Prežema jih misel na voznika in sopotnike, njihovo varnost, udobje in preprostost vožnje!

Ford je prva izbira strokovnjakov. Zakaj ne bi postal tudi vaša?

Oglejte si sezname Fordovih odličnih modelov, ki so na voljo z dodatnimi popusti po izjemni ceni in se odločite, katera bo vaša prva izbira. Vsa osebna vozila Ford sedaj s 5 let jamstva in z mednarodno asistenco brez omejitve kilometrov*.

Ford C-MAX s kasko zavarovanjem za 1 €

C-MAX je prva izbira dinamičnih družin, ki sta jim poleg praktičnosti in varnosti pomembna tudi užitek v vožnji in napredne tehnologije. Če potrebujete več prostora, bo za vas pravi Grand C-MAX s prilagodljivim prostorom za pet ali sedem oseb.

Preverite vozila C-MAX na zalogi >>

Ford Kuga s prihrankom do 6.500 €

V navigacijo kot cilj vpišite 'pustolovščine': Ford Kuga je vrhunski SUV, ki prefinjenost združuje s praktičnostjo. Tako v mestu kot pri dogodivščinah na terenu prinaša popolno vozno izkušnjo, navdušuje pa tudi z intuitivnimi pametnimi tehnologijami in elegantnim izgledom.

Preverite vozila Kuga na zalogi >>

Ford S-MAX s prihrankom do 7.000 €

Prostornost in udobje za prevoz do sedem potnikov, navdušujoč videz in agilnost so aduti enega Fordovih najpametnejših velikih enoprostorcev, Forda S-MAX. S prilagodljivostjo in udobjem je idealen sopotnik za poslovne opravke in družinske potepe.

Preverite vozila S-MAX na zalogi >>

Ford Mondeo s prihrankom do 10.300 €

Ford Mondeo je impresiven avto. Vrhunsko udobje, dizajn, natančna izdelava in tehnične inovacije so pri njem standardne. S prijetno vozno izkušnjo, prilagodljivostjo in eleganco se odlično obnese na poslovnih poteh.

Preverite vozila Mondeo na zalogi >>

Nova Fiesta Active z dodatnih 1.000 € prihranka

V raznoliki paleti modelov nove Fieste je prvič tudi njena Active različica. Z razgibanim slogom športnega terenca v kombinaciji s Fiestino legendarno vozno dinamiko je nova Fiesta Active avto, s katerim boste nepremagljivi na mestnih ulicah in na stranpoteh.

Preverite vozila Fiesta Active na zalogi >>