Odličen za vikend zabavo
NOVI FORD S-MAX ST-LINE HIBRID
Napolnite se v naravi
NOVI FORD S-MAX ST-LINE HIBRID
Skrita lepota
FORD S-MAX ST-LINE
Narejen za izlete
FORD S-MAX ST-LINE

Ustvarjen za življenje

Ford S-MAX je ustvarjen za vznemirljive pobege. Ker je vsaka pustolovščina bolj zabavna, če jo delite z drugimi, ima to elegantno vozilo Sport Activity Vehicle (SAV) veliko prostora za ljudi in njihove stvari. Konfiguracija s petimi ali sedmimi sedeži, do tri točke ISOFIX za otroške sedeže in prilagodljiv sistem sedežev pomeni namestitev za vsakogar in vse, kar spada zraven – od kovčkov do desk za surfanje.

S-MAX zdaj ponuja tudi novo možnost motorja: 2,5-litrski bencinski hibridni motor. Poleg zmanjšanih emisij CO2 zagotavlja izjemno moč, navor in zmogljivost vleke. Ni potrebe po vtičničnem polnjenju in baterija je skrita pod tlemi, tako da pri prtljažnem prostoru sploh ni kompromisa. Pravzaprav boste ugotovili, da je vsak centimeter tega avtomobila zasnovan za tiste s pustolovskim duhom.

Motor

Ford S-MAX je na voljo kot samopolnilni hibrid, ki dosega večjo učinkovitost, hkrati pa zagotavlja impresivno moč, navor in zmanjšane emisije CO2.
Hibrid
Samopolnilni, s hibridno baterijo za samo električno napajanje pri nižjih hitrostih.

Polnjenje: REGENERATIVNO ZAVIRANJE

Menjalnik: CVT

ZMOGLJIV, UČINKOVIT IN SEDAJ HIBRIDEN
S-MAX je zdaj na voljo z novim pogonskim sklopom FHEV. Ta 2,5-litrski hibridni sistem z bencinskim motorjem zagotavlja 141 kW (190 KM) moči in 200 Nm navora – izjemne vrednosti za hibrid. Njegova enako impresivna vlečna zmogljivost do 1750 kg vam omogoča, da na potovanje vzamete karkoli, od vodnega skuterja do majhne počitniške prikolice. Kot bi pričakovali, je motor tudi varčen z gorivom in ima manjše emisije goriva. Priključno polnjenje ni potrebno, baterija pa je nameščena pod dnom prtljažnika, tako da ne izgubite prostora za prtljago.
PARKIRANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO PREPROSTO
Active Park Assist vas lahko usmeri na parkirna mesta, ki so le 20 % daljša od vašega vozila. Enostavno pritisnite gumb in senzorji tega inovativnega sistema poiščejo ustrezen prostor, ko se peljete mimo. Nato vas samodejno usmerja, vi pa le upravljate s plinom, prestavami in zavorami (po navodilih na zaslonu in zvočnih signalih).
Dodatna moč za zaviranje v sili
Pomoč pri zaviranju v sili pomaga vašemu vozilu doseči največjo učinkovitost pri zaviranju v sili. Upravlja se samodejno prek sistema elektronskega nadzora stabilnosti, ki zazna, koliko pritiska ste sami pritisnili na zavoro, in ga po potrebi samodejno poveča.
Sedeži, ki zagotavljajo dodatno oporo ... in vam lahko nudijo masažo
Za voznika in sovoznika sta na voljo večkonturna sedeža, zaradi zasnove pa sta popolnoma nastavljiva. Posledično lahko zagotovijo dodatno podporo, kjer jo potrebujete, in vam celo ponudijo masažo, s čimer vam pomagajo ostati spočiti na dolgih poteh.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.